| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku K čemu jsou holky na světě

Mile zeny, maminky, pani ci damy ...

Po precteni te spousty prispevku jsem se rozhodl vlozit i nazor muze a strucne se vyjadrit k pocitum, ktere po precteni musi ven :-)

Nejprve k nasi rodine. Ja i zena jsme vysokolsky vzdelani a v karierach "uspesni". Mame rocniho chlapecka. Zena je doma na MD. Do prace hodla nastoupit v prubehu pul roku, ale pouze na velmi maly uvazek.

Uz od narozeni se v peci o syna a o chod domacnosti "delime". (Obcas vypomohou prarodice, popripade chuva)Tim myslim opravdu o vse - vcetne zehleni, vareni ... a myslim, ze si to oba "uzivame".

A ted me postrehy > Muj zivot ovlivnovali nejen podobne basnicky, klasicke ucebnice (mama ma maso, mele misu :-), ale predevsim zivot v tehdejsi spolecnosti. Kde byla role muze "neoddiskutovatelna". Co mne vsak ovlivnilo ze vseho nejvice byla ma RODINA ! Jak jsem napsal vyse i presto, ze se na mne kazdy den valila spousta informaci o tom jaky je muz a jaka zena vzal jsem si priklad z RODINY.

Jestlize ma tedy byt clanek zameren hlavne na srovnani basne ci jakehokoliv psaneho textu, sam na sobe mohu empircky dokazat, ze pro muj vyvoj NEMEL VYZNAM a to stejne si doufam mohu dovolit napsat o sve zene.

A protoze PRIKLADY TAHNOU delame oba co nas naucili nasi rodicove. Ja se tedy nejen zabyvam delanim der v dome, ale vyperu i vyzehlim. Zena si zase obcas vyzkousi nejakou tu praci s naradim a je nam obema fajn :-) Ano prevazne zehli zena a ja secu zahradu apod, ale je to hlavne proto, ze nas to oba "bavi" i kdyz zadna z tech praci neni "prijemna".

Na zaver jeste pripominku k cetnosti praci :-) Vari a pere se kazdy den to je sice pravda, ale v portfoliu praci, o ktere se staram (tedy muzskych) neni jen vrtani a tak opravdu nesedim u televize s pivem :-), ale radeji si hraji ze synem ... :-) - (Zajimavy namet pro basen ? :-)

Tohle je nazor muze a berte jej tak jak se Vam libi, nebot jsem nechtel rici vice nez ze >

- RODINA je ZAKLAD
- PRIKLADY TAHNOU
- KAZDY MA MOZNOST VOLBY
- KAZDY SI VYTVORI SVUJ NAZOR
- PRIRODA je MOCNA carodejka a je to zena :-)
- NEJDULEZITEJSI PRO DITE JSOU SPOKOJENI RODICE a to at uz vari ci vrtaji a nebo jim ctou basnicky - TO CTENI JE PODSTATNE

Jeden MUZ

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.