Mile zeny, maminky, pani ci damy ...
Po precteni te spousty prispevku jsem se rozhodl vlozit i nazor muze a strucne se vyjadrit k pocitum, ktere po precteni musi ven :-)
Nejprve k nasi rodine. Ja i zena jsme vysokolsky vzdelani a v karierach "uspesni". Mame rocniho chlapecka. Zena je doma na MD. Do prace hodla nastoupit v prubehu pul roku, ale pouze na velmi maly uvazek.
Uz od narozeni se v peci o syna a o chod domacnosti "delime". (Obcas vypomohou prarodice, popripade chuva)Tim myslim opravdu o vse - vcetne zehleni, vareni ... a myslim, ze si to oba "uzivame".
A ted me postrehy > Muj zivot ovlivnovali nejen podobne basnicky, klasicke ucebnice (mama ma maso, mele misu :-), ale predevsim zivot v tehdejsi spolecnosti. Kde byla role muze "neoddiskutovatelna". Co mne vsak ovlivnilo ze vseho nejvice byla ma RODINA ! Jak jsem napsal vyse i presto, ze se na mne kazdy den valila spousta informaci o tom jaky je muz a jaka zena vzal jsem si priklad z RODINY.
Jestlize ma tedy byt clanek zameren hlavne na srovnani basne ci jakehokoliv psaneho textu, sam na sobe mohu empircky dokazat, ze pro muj vyvoj NEMEL VYZNAM a to stejne si doufam mohu dovolit napsat o sve zene.
A protoze PRIKLADY TAHNOU delame oba co nas naucili nasi rodicove. Ja se tedy nejen zabyvam delanim der v dome, ale vyperu i vyzehlim. Zena si zase obcas vyzkousi nejakou tu praci s naradim a je nam obema fajn :-) Ano prevazne zehli zena a ja secu zahradu apod, ale je to hlavne proto, ze nas to oba "bavi" i kdyz zadna z tech praci neni "prijemna".
Na zaver jeste pripominku k cetnosti praci :-) Vari a pere se kazdy den to je sice pravda, ale v portfoliu praci, o ktere se staram (tedy muzskych) neni jen vrtani a tak opravdu nesedim u televize s pivem :-), ale radeji si hraji ze synem ... :-) - (Zajimavy namet pro basen ? :-)
Tohle je nazor muze a berte jej tak jak se Vam libi, nebot jsem nechtel rici vice nez ze >
- RODINA je ZAKLAD
- PRIKLADY TAHNOU
- KAZDY MA MOZNOST VOLBY
- KAZDY SI VYTVORI SVUJ NAZOR
- PRIRODA je MOCNA carodejka a je to zena :-)
- NEJDULEZITEJSI PRO DITE JSOU SPOKOJENI RODICE a to at uz vari ci vrtaji a nebo jim ctou basnicky - TO CTENI JE PODSTATNE
Jeden MUZ
Předchozí