"když jsem sama, tak mi to velmi vyhovuje - protože je po mým"
Tak to asi každému. Také si lebedím, když jsem pár dnů sama doma, vše si zorganizuji po svém a nikomu se nemusím přizpůsobovat. Ale na celý život je to trochu málo. Kompletní rodina je pro mě vyšší hodnota, než domácnost fungující čistě po mém. A pro děti také nevidím ideální model v tom, jak si zařídit život po svém a druhého člověka z toho vyřadit. Spíš by se měly učit, jak zvládnout soužití, protože to je těžší. Po svém si to umí udělat každý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.