Promiň ale ona vás o pomoc požádala? Nějak taky nechápu systém odejít od jedněch dětí a udělat si hned jiné. Ach jo. Mám tolik kamarádů, co touží po dětech a nejde to a někdo plodí jako o závod a není schopný se postarat. Proč je tahle nespravedlnost :-( Jo, já vím, nepatří to k tématu. Ta švavrová je sestra tvého muže? Já nějak nevidím důvod, proč pomáhat. Nejsem takový altruista. Tím spíš když sami máte málo. Ale nejsme v tvé kůži, teď mám pocit, že každý jsme svého štěstí strůjcem, ale kdybych se do té situace dostala, třeba bych i pomohla. Spíš mi ale lepší přijde nějaká jednorázová pomoc s nějakou konkrétní věcí než pravidelné finanční příspěvky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.