Inka Konkretne charita bola uplne zadarmo. Financovane to bolo cez projekt vramci EU rozvojovych programov. Neplatilo sa vobec nic. Pomoc bola v rozsahu aku by sme si objednali, mama uvazovala len o donaske nakupov, ale ponukali aj pomoc v domacnosti, s hygienou, dovoz obedov...vsetko komplet zdarma. V malometraznych bytoch ktore spadali pod socialny odbor bol stanoveny najom ktory dvaja ludia s 2 dochodkov v pohode zaplatia. Mohli si potom priplatit sluzby ktore potrebovali (tiez nic hrozne). V objekte bol nonstop pritomy lekar a recepcia. Opatrovatelska sluzba u nas v obci je pre ludi s trvalym pobytom za symbolicku sumu, zvysok plati obec. Takisto poskytuje lacny socialny taxik k lekarom a zdarma donasku obedov zo skolskej jedalne (obedy su pre dochodcov za zvyhodnenu cenu), lekarka v obci chodi zdatma za pacientmi z obmedzenou mobilitou az domov (odoberie krv, vysetri, skontroluje...) Takze velka cast z toho co som pisala je u nas financne dostupna. Ale pisem ze neviem ako presne je to v cechach. Kym som sa o to nezaujimala tak som o tom tiez nevedela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.