Kudla2, však sousedka poslouchá, jak je tam pořád sám.....takže asi tak, když mi to tuhle říkala, přišlo mi to šílené.....vůbec nevidí, že naši nemají ani jeden víkendu teta každý druhý a většinu dovolené je tam s ním....jezdí klidně ve středu....a je do neděle......my tam jezdíme...min. 1x za měsíc a spíš za 14dní.
Pořád po všech chce, aby se přestěhovali za ním.
A oni i úpravy v bytě/domě: A naši předělávají konečně jádro- to nepohodlí už pro ně není....mamka to ještě nějak dává, ale taťka příjde mi úplně mimo realitu....a 10let to po nich chci, aby si to předělali, aby to měli jednodušší.
Prostě s nima není domluva oni tě poslouchat nebudou, vždycky jsi ty poslouchala je, oni na to mají názor ten, že co řeknou to platí a to je dobře......
Mamka mi nedávno řekla že ji babička tak sekýrovala, že tohle a tamto a jezdila pořád k nim, že ji vnoučata vyrostli a ona už si je neužije.....ANO: ale já ji pořád říkala, že mají přijet...né oni nemůžou.....později....nyní toho lituje a je pozdě.....stéjně nepřijedou častěji....někdy ani né 2x za rok.
Jediné k čemu jsem ji skoro dotlačila opět strašným nátlakem- leden-červenec, že bude mít náš byt k dispozici na 3 týdny na dovolenou, že mi ji dřív ze Skotska nepřijedeme. Byla tu opravdu skoro celou dobu, ale děda ji to opět vyčetl, že mohla být 3týdny s ním a zase začal, že může bydlet s ním....
přitom tam mezi tím za ním i od nás 1x dojela a mezi tím tam 2x byla teta.....
Opravdu takové lidi neznáš? je jich podle mě to co vidím.....90%....né li víc.