Polykám železo (snáším a osvědčil se mi Sorbifer durulex) nad ránem - kolem čtvrté-páté, kdy se probudím na WC, a pak ještě spím (a běhám), než mám snídani. Šlo by to "nalačno" takhle nějak vyřešit u syna? (Vlastně i s dcerou diabetičkou, když jsme potřebovaly hodnotu glykemie brzo ráno, tak aby nemusela brzo vstávat a pak třeba ještě hodinu hladovět, měřila jsem ji v jejím polospánku a pak jsme ještě dospaly...)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.