Tohle je presne tema pro me!! Diky za nej!!!! Mam sousedku, ktera uz jen kdyz zaklepe na dveře tak mi je úzko. Ja nevěřila, ze neco takove je mozne.... Opravdu je . At je u nas hodinu nebo 10 minut po jejim odchodu kdyz se na sebe podivam do zrcadla jsem uplne bila , unavená proste uplne se bojim na sebe podivat. Jsem taky strasne ospala a nemam na nic naladu. Naštěstí ted chodim do prace, ale v dobe na rodicaku to bylo strasny.... No jdu dočíst vse co se tu pise ..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.