"Já si občas dupnu a řeknu že kluk potřebuje kopačky, jestli by nemohl dát. Má plno keců na co tolik kopaček (sám je sportovec), s klukem má ale rivalitní vztah, i když syna má rád, tak někdy spolu soupeří ve sportu...místo aby ho podpořil, možná je to jen takové to chlapské popichování, kluk to bere."
oranžová, když jsem dočetla k tomuto příspěvku, tak už se s prominutím nemůžu udržet. je úplně jedno, jestli má tvůj manžel milenku a má s í sex, nebo jen flirtuje. je to sobeckej kretén, kterej si syslí prachy pro sebe a na svoje koníčky a na potřeby tvoje (dalo by se s velkým sebezapřením pochopit) i na potřeby vlastních dětí (to nechápu vůbec, pokud děti nefetují, nechlastají a nepáchají trestnou činnost) zvysoka kašle. skutečnost nevěry by pro mě v tebou popisovaném příběhu byla až na 2. místě. na prvním pak to, že tvůj muž necítí žádnou zodpovědnost za členy svojí rodiny a normálně tě finančně vydírá. není náhodou i toto domácí násilí? ekonomická závislost, kterou záměrně buduje?
jako aby ses ho TY doprošovala o peníze na zakoupení sportovních potřeb pro syna? pro mě sci-fi, to si vůbec neumím představit