Nevim, prijde mi to jako slovickareni a zbytecny vymezovani se. Taky mu reknu "Koupila jsem ti syr a neco dobryho k pozeru u televize" = ja jsem na nej myslela, ja jsem to vybrala, ja jsem vystala frontu u pokladny a ja jsem to pritahla domu a dala do lednicky. A uuuuplne klidne reknu, ze mi manzel koupil auto - on projel nabidky, udelal pruzkum ohledne bezpecnosti a spotreby, objezdil prodejce, vyridil papiry, obehal instituce atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.