Zerat, verit mi nemusis, ale opravdu to nutne neni
Szivani ano, to mas pravdu, ale to trvalo par mesicu - rok? Coz uz je tak davno, ze si to nepamatuju. Jit na veceri s manzelem ale nepovazuju za praci na vztahu, to je pro nas odmena
Vecerime spolu a sklenicku/caj si davame denne (tedy ted uz jen o vikendech), ale opet, delame to, protoze je nam spolu dobre a mame si o cem povidat, a neni to tak, ze bychom oba v tu chvili chteli delat neco jineho. Co se tyka zajmu ostatnich, tak jednou mi jeden muz rekl, ze je na mne tak videt, jak manzela miluju a je mi s nim dobre, ze jsem prakticky nedotknutelna
Nevim, jake veci by se mely stavat umornymi a nudnymi, navic se 4 detmi je zivot neskutecne pestry..mame za sebou nekolik stehovani, nova zamestnani, plany do budoucna, stavime dum 1000km daleko, deje se toho tolik, ze o vsednim zivote se neda mluvit. Letosni rok byl obzvlast vyzivny, byli jsme od sebe nejdele za cely zivot, kvuli me operaci, a manzel zustal sam se vsemi detmi a bez problemu mne nechal jet na dalsi 3 tydny do lazni, jen abych se dala do kupy. A ani jednou ho nenapadlo mi rikat, ze vlastne ty lazne nepotrebuju, vzdycky vic mysli na mne a na deti. Stejne jako kdysi davno, kdyz jsem mela moznost jet na mesic na sluzebku na Dalny vychod a meli jsme v te dobe temer dvouleteho syna, zadny problem s tim nemel, ani o tom nepremyslel a rikal, at tu moznost vyuziju, coz jsem udelala. Proste s takovym clovekem je radost zit a zadne problemy proste nejsou, no