Zerat - já jsem taky typ, co má dopředu min. dvě řešení pro určité krizové situace. Když nastanou, jsem většinou připravená, když nenastanou, jsem ráda. Musím to tak mít, byla bych z toho na nervy. Manžel se mi smál, že komouši jeli pětiletky a já najela rovnou na desetiletku. Musela jsem, měli jsme úvěr a já měla domyšlený nepříznivý situace tak, abychom to za těch 10 let dali - a něco z toho se bohužel i stalo - já ale byla připravená a jak se to hodilo. Jsem prostě taková.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.