Osobně mám zkušenost pouze s aku vrtačkami od obou značek. U mě jednoznačně vede Dewalt - je lehčí do ruky, spolehlivá , baterie jsou z mého pohledu lepší než u Makity. Vrtačky nepoužíváme jen příležitostně,ale každý den 5-6hod. Za rok a půl co s Dewaltem pracuji jsem s ní neměla nejmenší problém. Je pravda, že Makita se mi do ruky dostala už starší, ale lepší pocit mám z Dewalta. Pokud má muž vše od Makity možná bych hleděla na možnou kompatibilitu s ostatním nářadím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.