| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To je lež.
Většina domácích násilníků nikdy před řádným trestním soudem nestane. Bohužel před řádným trestním soudem nestanou, ani "oběti domácího násilí", které si vymýšlejí do předběžných opatření nesmysly nabulíkované v Bílém kruhu bezpečí nebo IC. Před řádný trestní soud se dostanou jen jednotky domácích násilníků, ze stovek ročně vykázaných. Většina případů je odkládána po prošetření kriminální policií.
Jak to tady tak čtu, tak většině "oběti domácího násilí" by prospěla spíše odborná psychiatrické léčba. Bohužel pro BKB, IC, OSPOD a nejrůznější "neziskové právničky" by to nebyl takový vývar jako rozjet policejní a soudní mašinérii vykázání.
Průser je, že většina mužů se nebrání. Bojí se společenské stigmatizace.
Podle reakcí všech dotčených úřadů, s kterými jsem přišel do styku jsem jediný kdo se brání. A alespoň s policií, ale především OSPOD, který bývalé podával návrh na předběžko, jsem si to začal vyřizovat. Způsobem, že nezůstala hlava na hlavě.
Moje časová osa. Prosinec 14 vykázání- 10 dnů policejně, 6 měsíců soudně. Září 2015 policie týrání osoby ve společné domácnosti odkládá a píše, že o 5 leté dítě jsem se staral a stále starám já. OSPOD Praha 13 dochází ke stejnému závěru. V srpnu 16 (!!!) psychologické a psychiatrické vyšetření dítěte, které popřelo, že dítě bylo kdy svědkem mé agrese vůči bývalé. A to ho soudní znalci přímo lámali do odpovědí. Nejdříve se ptali zda ho biju. Dítě řeklo, že jsem hodný, po dalších otázkách připustilo, že jsem na něj přísný. Soudní znalci se okamžitě zeptali zda jsem přísný i na maminku, dítě řeklo, že ne. Dítě bylo opakovaně tázáno, zda požívám alkohol. Popřelo. Policie a JUDr. Michala Dvořáková z Obvodního soudu pro Prahu 5 mě vykazavala právě kvůli alkoholismu.
Kdyby děti žijící v domácnosti kde je vykazován agresor šly na psychologicko-psychiatrické vyšetření v době 10 denního vykázání, tak by 90% soudních vykázání ubylo. Ale jak říkám, to by přišla většina lidí z Bílých kruhů bezpečí, Intervenčních center, ROS, "Neziskových právniček", hloupých policajtek a ještě hloupějších ospodnic o celkem snadné, nikým nekontrolovatelné živobytí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.