| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku K čemu jsou holky na světě

:-) Já jsem zabředla a jsem spokojená. Ale to neznamená, že nevidím realitu a postavení žen obecně. Nestrkám hlavu do písku jen proto, že mně to zrovna vyšlo a mám fajn chlapa, se kterým skvěle vycházíme. O rolích moc neuvažujeme,ale já dělám spíš ty ženské práce. Ale oba rádi pereme,já vlastně jenom vařím a žehlím.Oba jsme téměř stejnou dobu se svým dítětem a oba máme i práci, já jen na částečný úvazek. Máme oddělená konta, ale dbáme, abychom tam měli stejně. První manželství mi krachlo, protože jsme nebyli schopní se dohodnout, díky němu jsem si uvědomila,jak dokáže muž ženu deptat a utlačovat. Řadu dnešních mužů obdivuju, včetně toho svého a moje mírně feministické názory plynou z toho, že bych hezké soužití přála všem.
No a ta služka si sice vydělává, ale málo na to, aby jí to zajistilo svobodu.
Doufám,že jsem ten domnělý rozpor aspoň trochu vysvětlila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.