Já už jsem v podstate podobnou věc udělala na jaře, včetně smlouvy o půjčce, kterou mi dotyčná nebyla schopná šest týdnů poslat zpět. Nejdřív byla pošta daleko, pak neměla známku. Nakonec jsem ji musela telefonicky docela vynadat. Částka také pro me nebyla nijak likvidační a pětinu mi ji dokonce splatila, ted nic nechci splácet, kdyz je nemocná, naopak přemýšlím o další pomoci, ale v mezích mých možností. Od počátku jsem spíš počítala s tím, ze peníze zpatky neuvidím a zaplacenou část dluhu nejspíš zase pošlu k ní...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.