Děkuji všem za rady, naklonec jsem zvolila Liebherr. Ustoupila jsem z No frost zóny, protože jsem při osobní prohlídce mrazáku zjistila, že mezi šuplíky nejsou žádné kovové dráty (nebo nevím jak se tomu říká) a po vyndání šuplat zbydou jen obvodové stěny, tudíž odmražené to bude hned). Sehanla jsem loňský typ ve slevě z 25 tisíc na 15,- no manžel trochu hudral, ale nakonec jsem ho i s pomocí prodejce ukecala. Navíc jsem zírala že jsem ji v kamenné prodejně koupila levněji než ve většině eshopů. NAvíc je u ní 5 let záruka....
Pro zvědavce http://lednice.heureka.cz/liebherr-cp-4023/recenze/#section
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.