ahoj.. tak se mi konečně podařilo přihlásit i z práce.. jsem si nemohla vzpomenout na heslo.
Titty, to je teda děsný jak jste furt marod.. nejvíc mě teda šokoval Matouš,. že by měl seknout as fotbalem.. to mu ti kluci fakt tak utekli? Aby to nebylo předčasný, chápeš.. má pak ještě nějakého koníčka?
A ta naše akce, já jsem prostě úplně zasekaná. Navíc teda taky pořád bojujeme s nemocema (ale to asi všichni). Kája týden ve školce, týden doma.. už mi z toho hrabe. Jak v noci zakašle, tak na mě jdou mdloby.
Ale tuhle jsem někde v rádiu slyšela, že nejlepší na nemoce je dovolená a změna prostředí.. tak jestli máš možnost, tak sbal Matouše a někam vyrazte.
Maru a Iro, teda to máte patálie s těma úrazama
Na Vánoce nevím... kluci dostanou nové mobily (T-mobil má nějakou akci, tak to využijeme). Milča chce samý hadry, kosmetický kufřík a takový kravinky.. Jiřikovi ještě luk a šípy a toulec - zamiloval se po Harry Potterovi do Hraničářova učně.. moc hezký čtení.. přeluskal od září 11 knížek, úplně tomu propadl.. ale on je prostě čtenář. Půjčila jsem mu teď v knihovně ten nový díl Harry Potter (jak je to napsaný jako scénář) a druhý den mi to přinesl, že to má přečtené
To Milča pořád čte toho Harryho, už druhý rok a je u čtvrtého dílu
Dnes jsem v práci jen na skok.. máme od 11.30 zubaře, tak musím už v 11 stát u školy a vyzvednout Edu..
Jinak teda dětí vlastně hodný, Milča puberta celkem v klidu.. jen je náročný ji donutit k nějakým činnostem, jako například rehabilitační cvičení. Chodíme kvůli zádům a donutit ji si doma zacvičit je pro mě úkol přímo nadlidskej
Jiřik si pořád jede ten svůj fotbal, k tomu má šachy a začínáme se připravovat na lyže. Eda jede tenis a lehce lyže. Kája zatím nemusí nic
a já bych si strašně ráda dala trénink s vámi