Jo. Moje auto vedelo, ze ho zoufale potrebuju, tak jezdilo. Pak kleklo topeni, dohrabala jsem se s nim do servisu - a tam ho zacal technik zarikavat. Kdyz asi 300x pravil, ze ho klidne opravi, ale ze si radeji mam OKAMZITE koupit novy, zacala jsem odevzdane hledat. Moje auto to v tu chvili vzdalo. Znicehonic se SAMA vybila baterie. Tak ji v servisu dobili. Pak prestal SAM od sebe fungovat central. Pak to SAMO prestalo startovat. Ten kram vycitil, ze uz neni moje jedina sance a spachal sebevrazdu!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.