Přidat odpověď
"Ja neverim, ze nekdo kdo vubec nic nemusi, neni nuce n prelezat prekazky (a do toho skolu nepocitam) bude bez problemu studovat ci pracovat ve vysnenem oboru."
Já tomu taky nevěřím.
Jasně že nemusí být vždycky na 100% důslednej, ale pokud ta nedůslednost bude vypadat tak, že v neděli se vykašle na hraní, protože půjde s kámošema do kina, příští tejden ve středu k někomu na narozky, takže to nebude hrotit v tom, že by musel nutně hrát každej den, i kdyby hrom bil, ale většinou hrát bude, tak to bude asi o dost jiný, než když nebude hrát nikdy, když se mu nechce.
Takto skončilo s koníčkem jedno z mých dětí, ale tam jsem to brala jako znamení, že ho ta konkrétní věc už nebaví natolik, aby bylo ochotno ji trénovat, tudíž v ní nebude dobrý a nemělo by to cenu. Mslím, že je přirozený, že lidi některý svoje koníčky opouštěj, ale vím, že v tom, co ho baví, tohle nedělá, a to mi připadá důležitý.
Tj. pokud vypustím věc, která mi už nic neříká, tak to vnímám jinak, než když vypustím všecko, protože se mi nikdy nechce v ničem ani trošku přemoct.
Předchozí