U nas v rodine jsou nejoblibenejsi cokoladove orechy se zloutkovym kremem. Jinak pecu klasiku vanilkove rohlicky,pracny,linecke kolecka s marmeladou, kokosky ze zbylich bilku, dorticky z lineckeho testa s kavovou naplni. Letos chci zkusit to masarykovo cukrovi to jsem jeste nikdy nepekla a hodne lidi to chvali.
Ja pecu rada. Hodne cukrovi rozdam treba ucitelkam do skoly. Ty jsou vzdycky nadsene.Ziji v cizine a tady lidi moc nepecou radeji si neco koupi ,tak jsem tu za exota.Vsichni to strasne obdivuji a mysli si,ze jsem cukrarka nebo neco takoveho.Musim se nad tim vzdy pousmat a vzpominam jak jsme pekly s maminkou a babickou. Recepty vetsinou pochazi od nich.Moje rodina se na vanocni cukrovi vzdycky tesi a ted uz i pomahaji.Je to proste jednou za rok.Pustime muziku dame si neco dobreho k piti a po vecerech peceme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.