Kudlo - tak já se opravdu v běžném životě nedostávám do situací a hovorů, kdy by se řešilo, proč ten či onen /třeba já/ nosím rifle a ne jiný ošacení. Je pravda, že na plesy nechodím a když musím na nějakou společenskou akci, mám společenské kalhoty a takovou halenku a sáčko /zaplať bůh za to, že se to nosí/. Akorát že ty diskuze tady jsou prostě takové. Takže tady se to tak napíše. Pokud se mě někdo v reálu zeptá - ty nenosíš sukně? Tak se to smázne odpovědí - ne. A proč ne? Protože je nesnáším. A hotovo - nikdo nic nerozpatlává a bere to jako fakt. A tak je to i s dalšími věcmi. Tady se to řeší a patlá - protože je to netová diskuze, v reálu by to bylo zcela jiné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.