Jinak kocouři mě nevadí, já nejsem detailista. Ale potřebovala bych vědět, zda můžu použít parní čístič na ty rámy. Ty mě trápěj. Bydlíme dost v přírodě, je tu hodně hmyzu a v létě jsou okna pos.aný od much a v zímě zase začernalý od komínů od sousedů. Nejde to umejt ničím, ani cifem. Máme i nějaký spešl prostředky, ale ani ty ani Savo nezabírají. Proto bych radši ten parní čistič, ale představuju si, jak si s ním hned první den udělám v plastu díru.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.