| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Titty, to snad už ani není možný!!

Jestli ti mohu doporučit, kup si kolostrum a k tomu si kup ještě mumio!! Mumio je fakt hnusný, ale pomůže ti! Já kupuji mumio takové černé malé tabletky.. dávám to do mrazáku, pak jdou líp vyloupnout.. jinak je to jak asfalt ~t~ ... no ono to má skoro i takovou chuť ~w~~t~. Je to všechno přírodní, tak to můžeš kombinovat s normálníma lékama. A posílám hodně sil.

Já teda mám nějaký zablokovaný krk.. otáčím se celá.. ale jinak v poho.

Teda nemáme ještě ani stromeček.. dárky vůbec nevím jestli máme pro všechny tak nějak přiměřeně.. ale snad všechny po baráku najdu a někdy i zabalím. Cukroví máme jeden druh ~t~ .. na Vánoce se těšíme i tak ~y~~z~

Duši v jaký ŽaŽ jsi?? Jsem tě neviděla ~n~. A gratuluji k budoucímu vnoučátku ~p~~g~

Byla jsem v Praze na kapele Kryštof, Kateřina taky, ale ani jsme se neviděly ~n~ .. je to s námi fakt bída!!!

tak já jdu vyzvednout chlapečky ke kamarádovi.. byli na narozeninách.. brali je na lasergame

Heloušku, tobě dodatečně všechno všecičko nejlepší ~s~ a Kateřino, tobě za chvíli také.. mohla jsem ti dát reálnýho hubana a potřást pravicí, tak holt aspoň takhle virtuálně

tak holky pááá ~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.