v časech,kdy bylo nutno nádobu vymazávat,jsem použila ten papír-od hery,másla či třeba do kousku pečícího papíru nabrat kousek máslo/sádlo a takto vymazávat-přijde mi to praktčtější než umývat takovou zamaštěnou peroutku,to mi přijde děsběs,zbytečně pracné a zdlouhavé,o máchání si kůže v chem.sajrajtu nemluvě.
a teda nechat peroutku od sádla do někkdy příště? to snad ne!
dnes,když potřebuji něco rozetřít tak používám olej+silikon,kterou pak dám do myčky.peroutku už neci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.