Dala jsem máslo napůl s herou, jen s máslem se mi bezlepek rozjede vždycky. Mandlovou mouku mám francouzskou od cukrářky, která peče makronky pro francouzskou kavárnu, ale dají se prostě umixovat mandle. A ty ostatní mouky navážím po 100g a pak přidávám postupně.
Mám z toho vykrajované ke slepení, vykrajované rohlíčky a důlkové koláčky (já do nich dávám rybízový rosol před pečením). Je to pracnější, než z obyč mouky, ale dá se to. Nesmíš to vyválet moc tence. Péct na málo (já 155 horko vzduch) a pak nechat na plechu trochu vychladnout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.