U nás taky veselo...
Dnes ráno tam manžel koupil kapra, nechtěl ho kuchat, tak ho obsluha jen píchla. A teď ho začal manžel kuchat a zjistil, že ho borec zapíchl tak hluboko, že trefil žluč. Amatér. Vzhledem k tomu, že je tak od rána s rozlitou žlučí výsledkem jsou všechny vnitřnosti znehodnocené a vypadá to, že i maso. Jestli má někdo nápad, jak zachránit maso nebo má zkušenost, sem s tím....
Jo a po dlouhé době jsme měli štěstí na mlíčňáka
no dala jsem vařit hlavu a zdá se, že ta je dobrá. Ta žluč byla vyteklá mezi vnitřnosti, tak doufáme, že maso s tím nepřišlo do styku. Ale půjdu zítra koupit pro jistotu filé.
Manžel samozřejmě zuří... tak se nenápadně nachystám na variantu b)
Taková vánoční romantika to je