Ano Gejza se dal do výroby salátu. Ale je nějaký nervozní Asi se raději vytratím do postele.
Daníku ano měla jsem pásový opar a je to dost bolestivý i když to tak nevypadá. Já měla puchýřky úplně miniaturní jako kdyby mne pokousal mravenec v délce tak 3 cm a měla jsem pocit, že mi přes hrudník přejel vlak A kdyby něco určitě hned val pro ten Herpesin v tabletách ať se mu to nerozjede.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.