Štědrý den patří naší rodině, takže by mi cizí element dost vadil.
Hlavně by mi vadilo to samopozvání - to by mi vadilo teda vždycky.
Pokud by někdo někam naše děti POZVAL, tak bych zvažovala, jestli ho pustit nebo ne.
Ke zbytku diskuze - na Štědrý den už toho moc nechystám, ale všechno děláme v poklidu a bez chvatu, chodíme na dlouhou procházku, necháme děti ráno pospat a snažíme se k večeři zasednout tak mezi půl šestou a šestou, takže sice tady nelítám sprachovkou v jedné ruce a měchačkou v druhé, ale den se zaplní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.