No holky ani 3IVF nevyšlo,odebrali mi nakonec 3 vajíčka a k PGS bylo vhodné jen jedno a to bohužel nedopadlo ,mělo špatný chromozom tak mi ho nemohli vložit.
Jelikož mi bylo 8.12 39 let tak už jsme samoplátci tak zatím nevím co dál,možná zkusíme minimálku a tak v květnu ještě IVF.Ted se budu snažit zhubnout a nemyslet jen na dítě nebo se z toho zblázním.
Deni ano vyšetření je dost drahé ale v Gennetu to dělají na pojištovnu po 35 roku:o)
Elly to je smutné že jsi nebyla s holkama ale určitě jsi si to vynahradila ted po vánocích.A co u vás jdete do dalšího IVF?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.