To je Termixova zásluha nám ji nadělil Ježíšek spolu s super Rančem. Zjistila jsem ze moje devítiletá dcera mě porazí v devíti hrách z deseti. Jsem na ni pyšná.
Letos se Vánoce nesly v duchu hezkého společného soužití. Letos jsme udělali novou tradici a brambory na salát loupali v šesti lidech. Bylo to dojemne protože ty malé děti přišly samy s tím ze chtějí babičce pomoci aby toho neměla tolik. Tak jsme se postupně Trousili k babičce a k dědovi ( kteří nikdy dřív nechtěli od nás pomoci) a bylo to krásný. Byla jsem nesmírně pyšná na svoje děti které samy dobrovolně v staly od pohádky aby se sly podívat jestli babi nepotřebuje pomoct.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.