| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Čauky,
u nás je teď Kája nemocná. Dostala dneska horečku a rýmu a je celá uplakaná. Doufám, že se to nebude šířit dál.
Mimčo se snažím užívat, ale mám hrozný výčitky, že Káju jsem si užívala nějak víc. Víc jsem se s ní mazlila a nechávala jí jen tak volně bez plínky, ať si užije vzduchu. Když se snažím víc se věnovat Elišce, tak ale zase mám pocit, že zanedbávám Káju. Tak se v tom tak nějak plácám a moc spoléhám na teplejší počasí, až budeme víc chodit ven.
Kája se mi snaži hodně pomáhat, ale samozřejmě i žárlí, ale myslím, že má Elišku moc ráda, protože ji furt hladí a když začne plakat, tak Kája velí: maminko, honem za Eliškou, už pláče. Taky když se jdu třeba umýt nebo na záchod, tak mi řekne, abych se nebála, že se o Elišku postará, kdyby začala plakat (toho se ale trochu bojím, ale nemůžu jí to dát najevo, abych ji neodradila). Je pravda, že zase někdy naopak, když Eliška pláče, tak mi Kája řekne, abych ji dala do postýlky nebo do sedačky a nechala ji prostě být a šla si s ní zahrát člověče, nezlob se (to je teď u nás nejoblíbenější hra; denně ji hrajeme několikrát). No přece jenom je jí 2,5 roku, tak nemůžu čekat velké zázraky, ale moc se snaží a myslím si, že je zlatá. Spíš musím být já ve větším klidu a půjde to líp.
Mějte se hezky, pa, pa :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.