Doma to neuděláš Ovoce sušené mrazem, takzvanou lyofilizací. Ovoce je sušeno hlubokým mrazem a za velmi nízkého tlaku. To způsobí, že voda z ovoce sublimuje - voda se mění v páru a nemrzne . Díky tomuto procesu je zachována jak původní struktura, tak i chuť, všechny minerály a vitamíny, které jsou v daných potravinách obsaženy. Takto vysušené potraviny, jsou oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu (2 roky).
Výhody mrazem sušeného (lyofilizovaného) ovoce:
•Chuť a vůně je mnohem lepší než u ovoce sušeného teplem.
•Jsou zachovány vitamíny a minerály.
•Přírodní produkt bez přidání chemikálií a cukru.
•Barva a podoba je téměř stejná jako u čerstvého ovoce
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.