Liško, ony ty hormony jsou na sebe navazující...nejde to brát odděleně, ale opravdu jako celek.
Je potřeba mrknout na všechno, jak píše Danulu - by mě třeba napadla ŠŽ, ale zkusila bych krevní obraz a ŠŽ hodně podrobně...TSH, T3, T4, protilátky...
Já třeba měla T4 v pořádku a pořád mi bylo blbě...problém byl jinde.
Dneska se už používá termín homeostáza (optimální vyvážený stav organismu) - vrozený samoregulační mechanismus - ale s tím se právě pojí autonomní nervový systém, hormonální systém...a tělo se snaží samo co nejrychleji tu rovnováhu nějak nastolit...
Pokud je ve stresu člověk, je ve stresu i každá jeho buňka...
.........................
A ještě připojím část odpovědi, co se dostalo MNĚ na můj problém, ale myslím, že to prostě bude všeobecné:
"....hormony samy o sobě nemohou vůbec za nic.
jejich produkce v těle (téma, které chemická pseudo-medicína dramatizuje a zveličuje protože v tom je jádro byznysu)
+ citlivost cílových receptorů na ně (což je téma, které rádoby-vědecká medicína ignoruje)
= to obojí je řízeno z limbického mozku a je totálně závislé na naší psychice a na emocích, které mají přímo své centrály v limbickém mozku
Limbický mozek pak jakoukoliv ZDÁNLIVĚ !! "HORMONÁLNÍ" PORUCHOU dává najevo, že je přetěžovaný psychickým neklidem či negativními emocemi a že nemůže naše zdraví správně řídit.
To je důvod, proč je pravdivá prastará zkušenost, že TĚLO JE OBRAZEM DUŠE"
Pokud byste chtěla něco užívat, pak mohu doporučit REGEVIT:
Produkt je vhodný doslova k mnohaletému užívání - sám jsem jej bral tři roky nepřetržitě, než jsem se s jeho pomocí naučil nový životní styl - v nadhledu a bez stresu .
Lze také užívat současně Regevit a Trend Relax, který je možno užívat třeba jen krátkodobě v nadměrné zátěži a hlavně zpočátku, než Regevit začne naplno účinkovat.
Pro jistotu znovu opakuji:
Produkty jsou "jen" relativně rychlá a efektivní "první pomoc"- ke konečnému uzdravení je nutno pracovat na změně své psychiky.
Naštěstí mozek funguje jako biologický počítač a KAŽDÝ člověk jej může sám v sobě přeprogramovat.
Jednoduché to není nikdy - starý software v mozku se umí znamenitě bránit.
Důležité je, že to jde.
Konec citace