no mě bavily jen ty jazyky a nic moc se v tom směru dělat nedalo. Když jsem si vybrala dle jedné brožurky vysokou školu, okamžitě mi bylo řečeno, že nemám šanci, že na ten obor berou 4 lid z republiky. Ale já nic jinýho nechtěla. Tak jsem usoudila, že šanci budu mít, když odjedu do Prahy a zjistím,proč nemám tu šanci A zjistila jsem,že z tý vesnice jsem fakt šanci neměla. Dostala jsem se až potom.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.