Mám z dětství několik podobných zážitků. Moje matka nikdy nedokázala odhadnout kdy má dost.Jednou si dala vinko s učitelkou z naší školky na zahrádce.Učitelka byla ok,ale máti na šrot.Možná už měla základ,možná nic nejedla. ..Pár krát spadla na kole před zraky všech,včetně ředitelky školy.Pak zahucela do příkopu.Vytáhla ji sousedka.Ji nechala vyspat,nám dala najíst a napsala se mnou úkoly.Mi bylo asi 8 a segram kolem 5-6.Nejhorší bylo tahat ji od sousedů, když se ji ruka noha neudržela. Dostala se z toho sama.Není abstibent,ale pije mnohem méně.Má práci,jakou chtěla a chce si ji udržet. Neporadím ... Kamarádky matka takhle taky c hlastala až ji pak ve 47 letech zabil jeden z jejich ozraleckych kamosu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.