Jahalo, já se přiznám, že 8 hodin na plný plyn nepracuju a to jsem tzv. kancelářská. Ale jako mladší jsem teda 8 hodin pracovala fakt na plný plyn a bez problémů. Pak jsem pracovala i víc, ale zas to byla různorodá práce, tedy kancelář, zákazníci, dojet pro objednávky, vyřídit to či ono v provozu........ Dneska jsem schopná pracovat v kuse asi tak 6 hodin, ale často třeba 3-4 a zbytek pak večer. 8 hodin v kuse nedám a opravdu lituju lidi na páse, který těch 8 hodin doslova dřou a padají na hubu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.