| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V jedné z předch. řad účinkovala rodina bývalého spolužáka. A to, co říkal, jak to vypadalo při té výměně a pak jak čuměli, co bylo v televizi, z toho mi bylo zle. Jeho manželka po odvysílání musela vyhledat psychiatra, protože kvanta lidí ji prý na ulici napadalo a posílali na ni udání, že se nestará o děti. A on na tom taky nebyl nejlíp, kluci říkali, že když přišel na pivo, tak měl potřebu to pořád rozebírat a vysvětlovat a že už mu říkali, ať na to se.e.
Oni do toho šli tenkrát z fin. důvodů - on sám na dvě malý děti, ona na mateřské, tak si mysleli, že to není špatný nápad. Pak říkal, že kdyby věděl, tak by do toho nikdy nešel.
Jinak mě teda zarazilo, že on prý neměl právo vidět ani kousek natočenýho a to, co z toho vylezlo, viděl až s ostatními v televizi. Fakt mi jich bylo líto.
Podle mýho se už produkce dopředu rozhodne, jak ten výsledek bude vypadat a podle toho to taky sestříhají.
Myslím, že ta mladá paní od dvou malých dětí do toho šla z přesně stejných důvodů - budou peníze a snad to nebude tak strašný. Řekla bych, že netušila, co tam dokážou a jak ho zpacifikují. On byl slaboch.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.