| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

zetko, dva dny po porodu ženy mají dost často jiné starosti, než se vracet do práce. Někdy i navzdory svým přáním. To, co píšeš, je takové to obecné "kdo chce..." a to já nesnáším. Dva dny po porodu se může vrátit do práce žena, která nemá žádné zdravotní problémy, po nekomplikovaném porodu dítěte, které je opět zcela zdravým novorozenětem. Ta žena musí mít i super rodinné zázemí, o němž se každé nezná, protože kdo se o dítě bdue starat? Asi také nebude kojit.... a tak

Jinak velký souhls s kamb. Já otěhotněla neplánovaně, vlastně jsem z vlaku rozjetého jiným směrem naskočila na pendolíno "budu matka". U6 v těhotenství jsem se nestačila divit, že v očích okolí najednou přestávám být tou, za kterou jsem se považovala - emancipovanou "možná trochu feministkou", kterou zajímá "kariéra" a budu MATKOU. To znamenalo samá negativa - najednou jsem se měla starat jen o dítě (co bys byla za matku!), domácnost (matka musí být hospodyně), vařit (přece musíš vařit, i ten chlap se musí doma najíst! to mě dost odpuzovalo, tenhle typ řečí), případně se nějak očekevalo, že zcela rezignuju na své představy jak profesní, tak ženské (je nezbytné nějak vypadat, když jsem doma s miminem).
skončilo to na tom, že nyní, po 9 letech, vedeme doma boje, kdy Pán Tvorstva hlásí !já nic dělat nemusím, stačí že chodím do práce" a oproti tomu stojím já s velmi slabým "možná mám děti, ale služku tu fakt dělat nebudu"

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.