| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A proč by vlastně měl někdo dávat na tohle nějaký prachy, a proč ausgerechnet HOLČIČKÁM?

Myslím, že rovnosti se fakt nedosáhne tím, že do někoho budu cpát víc peněz (a tudíž tu rovnost vlastně popírat, protože obírám a znevýhodňuju toho druhýho).

Myslím, že rovnosti se dosáhne spíš tím přístupem, jako měl ten fyzikář, a ten nestojí ani korunu.

A pokud ho uplatňuju důsledně, tak nikdo ani nebude moct kvičet, že je diskriminovanej proto, že je žena/černoch, protože to prostě nebude pravda. Vymrčování si výhod tímto stylem považuju za nepřípustné, ale je to něco diametrálně odlišného od toho, když chci, aby mě někdo posuzoval čistě podle toho, co já osobně dokážu, a ne podle toho, co (ne)mám v kalhotách.

Takže když budu neschopná nebo něco opravdu nebudu zvládat, tak by mi nemělo brnkání na strunku diskriminace bejt nic platný (tj. nikdo by mě ze strachu z žaloby neměl protežovat), ale zase na druhou stranu nechci slyšet "my vás nechcem, protože jste ženská, i když byste ty podmínky splňovala nejlíp ze všech kandidátů".

Naproti tomu když mi řekli, že mě nechtěj, protože jsem těhotná, tak jsem to brala úplně v klidu a tak, že je to logický (protože jsem věděla, že to nasazení, který by po mně vyžadovali, nejsem ochotná podstoupit).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.