jahalo...efektivnejsi? Muj porcelanovy kelimek na cokoladu je podstatne mensi nez tehle jalbkovac. To co zbyde je lzice ci dve a ty ti taky na te fontance jiste nekde zustanou. Nam fakt staci misticka cokolady. A to je hromada ovoce a 2-4 deti.... jeste s mi nestalo, abych cokoladu pridelavala. Ja fontanky znam. Zazila jsem ji parkrat pri plne restauraci a porad tekla a porad tekla. Chodily k ni prevazne deti. Dospeli ochutnali jednou a stacilo jim to. Podle me je to pekna vec na party ci oslavy, ale k beznemu pouziti mi to prijde zbytecne. minimalne 400g cokolady a 100g oleje /jak tam pisou/ mmi prijde desne velke mnozstvi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.