Půlko, zrovna ty fotky použité k fotomontáži jasně ukazují, že dotyční věděli, kde jsou, nezabloudili tam náhodou.... Já souhlasím, že je důležité žít dál, ale některým místům by se prostě určitá pieta měla zachovat. Za většinou těch fotek vidím jen snahu mít cool fotku na FB/instagram se spoustou lajků.... no a autor fotomontáží jim jen ukazuje, s čím se to vlastně fotili. Ale já holt ty věci beru jinak, já třeba nechápu, jak může mít někdo svatbu v Lidicích.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.