Uzliku, jsem tu nova a moc se neorientuju - tvuj prispevek a dalsi /treba Petra Neomi/ se mi libil, i kdyz moc nerozumim te odpovedi... Kdo je Salma? a co chce solit? Jen mi prislo, ze jsi nekonzistentni. Nejdriv rikas Proc neprepsat ucebnice? A pak, ze by to byl umely zasah... Vzdyt tvorba ucebnic a vyber basni - to cele je vlastne "umela" zalezitost. A deti to ovlivnuje velmi - skola po rodine nejvice. Pokud budeme jen diskutovat, nezmeni se to jeste dlouho. A pro ostatni zastankyne poezie pana Zacka: kdyz napisu umelecky kvalitni rasistickou basen - bude jeji vyrazeni z ucebnic /zakaz/ totalitnim zasahem? Asi bych takove basnicky nezakazovala - at je kupuji rodice, kteri si takto predstavuji budoucnost svych deti, ale dost nerada, bych takovou basen videla v ucebnicich svych deti!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.