No to je záhada, která asi čeká na vyřešení. Říkám tomu "černá díra na ponožky", jestli to žerou lichožrouti je také možné. Ztracené celé páry asi totiž vůbec nezaznamenám, ty zmizí beze stopy.
Ještě teda za studijních let jsem musela někde mít černou díru na stříbro, mám někde krabici lichých náušnic. Ale od té doby co nosím zlato a chirurgickou ocel se mi to už nestává
Ponožky ovšem může žrát i pračka, akorát to se myslím projeví brzy ucpáním filtru. Ty mimi-malé se tam mohou dostat.
O tom tedy vím svoje
Mně se to tedy nestávalo s těmi miminkovskými, ale já ty malé vždy prala v pytlíku na prádlo. A zůstalo mi to doteď, dětské dávám na praní do pytlíku.
Takže dětem se ponožky ztrácí až co si to prádlo obhospodařují sami, prostě to nedopotuje do koče na prádlo ve dvojici. Část se postupně dopáruje, ale přibývají zase další, takže furt je v rozpracovanost vcelku velký pytel nepřiřazených. Asi i proto že mám zabrany to vyházet, protože co když se ty páru někde objeví .....
U syna teda tip mám, když mu dojdou ponožky, tak jsou v množství větším než malém za postelí. Ale i tak jich pořád dost chybí.