Tak ten první rok jsme vstali /tedy jen já a školkáč/, fofrem hygiena, oblíknout a klusem do školky. Chodil od devíti, takže jsem ho jen předávala kuchařce nebo učce mezi dveřma. Pak zas domů a šup do pelechu. A další rok chodil sám, takže jsem ušetřila cestu. On byl velmi disciplinovaný, mladšího jsem vozila do školky a i do školy - pro jistotu, aby došel. Teda on pěšky došel, ale nikdy včas.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.