77krásko - u nás se prostě nenechává nikdo samotný - na kole, na lyžích atd. Třeba ml. syn se letos učil na snowb. a tak to bylo přece jen pomalejší. Aby byl v bezpečí, tak jsme prostě jezdili tak, jako když byl malý - jeden na sjezdovce nad ním ho kryl a druhý pod ním. Na lyžích jezdil manžel pod ním, aby ho děti kopírovaly, lyžoval závodně, já ne. Ale co mě pomalu zabil debil, který asi neuměl na lyžích nic jen stát a doufal, že nebude muset udělat oblouk, tak dole jezdím já a manžel kryje syna. A nevadilo to nikomu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.