| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jentak, mě zajímalo kolik je mu teď :-)

Jinak já mám mimino a dceru v primě, ta nechodí do školní jídelny, takže nás omezuje obědy:-) Teď je zima a prd se dá dělat, takže chodím na procházky, někdy 2x denně, někdy jen jednou. Vlastně je to docela nuda, ale já to tak neberu. Baví mě být se synem, baví mě mít čas na dceru, na manžela. Oni oba navíc hodně spolupracují, takže mám čas na knížky, berou malého a já jdu na dvě hodinky do vany. Dcera ho bere na procházky, muž s ním je taky hodně. Já se mám fajn, ale i tak se už těším na jaro a hlavně léto. Na prázdniny, kdy nebude žádný režim a čas bude ještě menším pánem.
A hlavně syn je skvělý. Spí, prakticky nebrečí a celkově je takové vstřícné a spolupracující děcko, zatím ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.