To mi povídej. Ve městě, kde mám být, chtějí všichni bydlet tak za 7000 včetně ve dvoupokojaku. Přitom platby za vodu, energie, správu a fond oprav mohou být kolem 5000! A to nepočítám, že jsem tam tchýni pořizovala okna a kotel nové, obojí za 40! Kdybych to chtěla odepisovat v účetnictví, musím to umět nebo někoho platit. Musela bych kvůli pár tisícovkam podávat daňové přiznání, což za mě činí zaměstnavatel. Pokud se babička mych děti odstěhuje, vůbec se mi nechce byt pronajímat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.