| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Naše dvanáctiletá vaří a peče už léta, přesto u většiny věcí je pořád pod dozorem, protože neumí domýšlet a myslet jen na to vaření. Takže třeba dá rozpálit pánev, že bude dělat lívanečky a pak něco odvede její pozornost...nebo si chce dělat krupici, dá hrnec, zapne plotýnku a něco odvede její pozornost, takže mléko nalije do rozpáleného hrnce a ono vzkypí. Možná je větší motovidlo než zbytek dětí, ale ač umí připravit celý oběd včetně dezertu, tak pod dozorem.
Pokud jde o slévání vařící vody, tak to dělám místo ní já.

Ze své školky si nic nepamatuju, jen to, že jsem si vyřvala, abych do ní nemusela, ale nevím proč, osobně tipuji, že jsem byla závislá na mamce. Dokonce jsem ze školky v zimě utekla v bačkorách, zastavili mě asi po půl kilometru v mlékarně, ale vzala jsem si čepici:-)
Dcera je typ srdce na dlani a ve školce byla furt zklamaná, paní učitelka mi promlouvala do duše a usoudila, že se nikam v životě nedostane, protože nemá ostré lokty, tak uvidíme:-) Každopádně jsme ji museli doma učit "sebeobraně" Kolektiv k ní moc přívětivý nebyl.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.