| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zefýr - tvoje dcera, co tu čtu, rozhodně není motovidlo - a to ani v kuchyni. Můj ml. syn je starší než tvá dcera a vzhledem k jeho věku nožem krájí, ale mně je při pohledu na něj, jak zachází s nožem, na omdlení a nebo zvracení - obojí ze stresu. Už pár let čekám, že při krájení zeleniny spáchá nechtěné harakiri. Ve škole při vaření nesměl nic krájet poté, co se fest pořezal. Učka mi říkala, že netušila, že se to může stát - no může. On je prostě kalamita. Do všeho hrr a katastrofa. Doteď si na táboře vypráví, jak se náš "malý" pomalu uškrtil při bojovce atd. Učka vaření mi řekla, že nejlíp to funguje, když on nedělá nic, dostane instrukce a on úkoly rozdělí a koordinuje. Hlavně aby neměl v ruce ostrý nástroj.
chci říct, že ani jedno z dětí prostě nevaří a neumí. Já to taky neuměla a nechtěla jsem se to učit. Času dost. Akorát že já se to naučila a znám v okolí ženy a matky, které to fakt neumějí. Nechápu teda, co jejich děti jedí, ale vzhledem k tomu, že jejich děti dožily do dospělosti, tak to evidentně jde i bez toho.
Takže tvá dcera šikovná fakt je, moje děti by raději nejedly, než by si uvařily.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.