Zajímalo by mě do čeho smrkáte - do papírového kapesníku, hadrového, pleny či něčeho dalšího? Dnes a denně mě zaráží smrkající kolegové v kanceláři do starého posmrkaného látkového kapesníku....... Já už léta smrkám pouze do papírového, který hned vyhazuji. Někteří kolegové smrkají do látkového, který mají zcela pofrkaný a strkají ho po smrkání do kapsy, po chvilce znovu vytahují a smrkají do něj znovu - pořád tak dokola - přijde mi to nechutné........ Jak to máte vy kde?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.